Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Forrest officer zombies lövöldözős játék

A városokat egy vírus fertőzte meg. A lakók jó része agyatlan zombivá vállt és csak a friss húsra áhitoznak. Ezért Te elhagytad a várost és a közeli erődben húztad meg magad, bízva abban talán itt nyugtod lesz a zombiktól. Viszont a zombik ide is követtek Téged, így fegyvert ragadtál, hogy megvédd a területed. Ez az alaptörténete ennek a lövöldözős játéknak amiben egy dzsungelben lévő falut kell védened.

0 Tovább

Quarantine Road

Vágj át azon az úton, amelyiken senki sem akarna! A várost egy zombi horda szállta meg. Ellenük csak a pisztolyod, nyújthat menedéket ebben a zombis játékban. Hatalmas számban törnek rád és próbálnak felfalni! Kapd elő hát a pisztolyod és írtsd ezeket a mocskos zombikat. Ne add a bőröd könnyen, ha el kell buknod legalább vigyél magaddal annyit amennyit csak tudsz!

0 Tovább

Lövöldözős játékok

blogavatar

A lövöldözős játékok, inkább a fiúk kedvencei. De akár fiú vagy akár lány, mi nagyon szívesen látunk Téged itt, a lövöldözős játékok blogján. Itt közvetlenül játszható, online játékokat találsz elég jó mennyiségben. Szóval ha játszani akarsz ne menj tovább!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek